5 leuke vakantiehuizen met een bubbelbad

Een vakantiehuis met een bubbelbad is de ultieme manier om te ontspannen tijdens je verblijf in een groepsaccommodatie. Stel je voor: na een actieve dag wandelen, fietsen of varen in de prachtige Nederlandse natuur, duik je in je eigen privé bubbelbad om de dag af te sluiten. Of het nu zomer of winter is, een bubbelbad biedt altijd de perfecte balans tussen luxe en comfort. Van moderne vakantievilla’s aan zee tot sfeervolle vakantieboerderijen op het platteland, we hebben de acht beste vakantiehuizen met een bubbelbad voor je verzameld. Deze accommodaties zijn ideaal voor een groep vrienden of familie, en bieden volop mogelijkheden om volledig tot rust te komen. Laat je inspireren door deze unieke vakantiehuizen en kies het perfecte verblijf voor jouw volgende ontspannen uitje.

Vakantiehuis in Sibculo met jacuzzi, sauna en privé strand

  • Vakantiehuis in Sibculo met jacuzzi, sauna en privé strand

Dit moderne vakantiehuis in Sibculo, op de grens van het Vechtdal en Reestdal, biedt ultiem comfort en luxe. Met een jacuzzi, Finse sauna en uitzicht op een recreatieplas waar je kunt zwemmen, waterfietsen of zelfs schaatsen, is dit de perfecte plek voor ontspanning. De ruime living biedt prachtig uitzicht, en de keuken is volledig uitgerust. Met drie slaapkamers en een privéstrand, kun je hier genieten van een ontspannen vakantie vol luxe.

Natuurwoning in Altforst met hottub en privé tennisbaan

  • Natuurwoning in Altforst met hottub en privé tennisbaan

Midden in het rustige Land van Maas en Waal, tussen Nijmegen en Tiel, ligt deze prachtige natuurwoning verscholen in een privébos van 2,5 hectare. Deze groepsaccommodatie biedt de perfecte balans tussen rust en luxe, met een houtgestookte hottub en een privé tennisbaan. De woning beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een volledig uitgeruste keuken, inclusief een 5-pits inductiekookplaat en ruime oven. Ontspan in de ruime tuin met terras of verken het omliggende privébos. Dankzij de airconditioning en een sfeervolle pelletkachel voel je je altijd op je gemak in deze unieke accommodatie.

 

Luxe vakantiewoning in Uitgeest met sauna & wellness tub

  • Luxe vakantiewoning in Uitgeest met sauna & wellness tub

Deze ruime vakantiewoning in Uitgeest biedt luxe voor 4 tot 12 personen, met een oppervlakte van 230 m². Bij binnenkomst voel je direct het comfort van de stijlvolle woonkamer met een gezellige zithoek, eethoek en moderne flatscreen TV. De open keuken is volledig uitgerust met twee vaatwassers, een oven, combi-magnetron, Quooker en een Nespresso koffiemachine. Boven bevinden zich vier ruime slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer, en een gedeelde badkamer met inloopdouche en bad. Buiten kun je heerlijk ontspannen in de wellness tub of sauna in de weelderige tuin. Het autovrije park biedt rust en veiligheid, met voldoende parkeergelegenheid op de centrale parkeerplaats.

Vakantievilla in Lievelde met wellness voorzieningen

  • Vakantievilla Lievelde

Deze prachtige villa in Lievelde is ideaal voor families, vrienden of zakelijke bijeenkomsten en biedt een adembenemend uitzicht. Met een groot perceel en luxe voorzieningen, zoals een jacuzzi, Finse sauna en een uniek glashuis met openhaard, zorgt deze accommodatie voor een onvergetelijk verblijf. De villa beschikt over vijf ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie met eigen wastafel. Een van de kamers heeft zelfs een eigen opgang en toilet. Er zijn twee luxe badkamers, waarvan één met een sunshower, en twee keukens die van alle gemakken voorzien zijn, inclusief een Jura bonen koffieautomaat. Buiten vind je een grote tuin met een speelweide, loungebanken en relaxfauteuils, perfect om te genieten van de rust en ruimte.

 

 

Luxe groepsaccommodatie in Durbuy met wellness

  • Luxe groepsaccommodatie in Durbuy met wellness

Deze indrukwekkende luxe groepsaccommodatie in Durbuy biedt 700 m² aan luxe en comfort. Met 6 ruime slaapkamers, waarvan 4 suites van 50 m² met privéterras, biedt deze accommodatie volop ruimte voor ontspanning. Alle kamers zijn voorzien van kingsize bedden, zithoek, televisie en koffie- en theefaciliteiten, zodat je bij aankomst direct kunt genieten van een verzorgd verblijf. Naast de luxe kamers kun je volledig tot rust komen in de wellnessfaciliteiten, waaronder een whirlpool, binnenzwembad en sauna. Er zijn zelfs massages bij te boeken om de ervaring compleet te maken. Durbuy ligt op korte afstand, ideaal voor verkenning en ontspanning in deze prachtige omgeving.

Boek nu jouw vakantiehuis met bubbelbad

Op zoek naar nog meer vakantiehuizen met een bubbelbad? Ontdek alle mogelijkheden voor een groepsaccommodatie met whirlpool of bekijk de uitgebreide wellness-opties op Groepen.nl. Hier vind je gegarandeerd het perfecte vakantiehuis voor jouw groep.

To top